Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ωραιόκαστρο : Με εξωδικαστικές απειλές και διαγραφές διοικούν οι “Πρωταγωνιστές Ξανά”

 

Με εξωδικαστικές απειλές και διαγραφές διοικούν οι “Πρωταγωνιστές Ξανά”

Σύγχυση προκαλεί στη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη
η καταγραφή των γεγονότων.

Μέσα σε 9 μήνες διοίκησης έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα δύο εξωδικαστικές απειλές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης  και μία “προετοιμασία” διαγραφής  μέλους της παράταξης, καθώς είχε το θάρρος να εκφράζει δημόσια τα δυσλειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν στο σώμα του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου.
Για το συγκεκριμένο θέμα αναφερόμαστε στην επιστολή της αντιπροέδρου του τοπικού  Μαρίας Τοψή,δείτε αναλυτικά εδώ.
Εχθές 14 Μαΐου γνωστοποιήθηκε το δεύτερο εξώδικο που στάλθηκε έως σήμερα,το πρώτο ήταν στο oraiokastro24 ! 
Αυτή τη φορά αφορούσε την ενημερωτική σελίδα Σαρκάζω Νέα. Όπως αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου παρατήρησε κάποιες κινήσεις που του προκάλεσαν ερωτηματικά την ημέρα της ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Δημοκρατίας, μια ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήθηκε παρά τις έντονες αντιδράσεις πολλών,δείτε σχετικά εδώ.
Βάση του κειμένου,δείτε το αναλυτικά εδώ,  ο συντάκτης επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ.Χαράλαμπο Καζαντζίδη για να τον ρωτήσει ως προς τις απορίες που του γεννήθηκαν.
Ο αντιδήμαρχος  έθεσε όρους για να απαντήσει και τελικά δεν απάντησε ποτέ, χαρακτηριστικά αναφέρει το κείμενο του Σαρκάζω Νέα “ο κ. Καζαντζίδης έθεσε όρους στην επικοινωνία μας, γι’ αυτό και δώσαμε νέο ραντεβού  στο οποίο όμως δεν απάντησε ποτέ, ούτε το απόγευμα αλλά ούτε και το βράδυ στις κλήσεις μας.” 
Έπειτα από τη δημοσίευση του κειμένου η απάντηση του αντιδημάρχου στάλθηκε στον συντάκτη με εξώδικο στο οποίο αναγράφεται χαρακτηριστικά “με τα ανώτερα γραφόμενά σας ουσιαστικά ισχυρίζεται ψευδώς και με κατηγορείτε ότι προέβην εγώ ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και κατά συνέπεια η σημερινή διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου σε δήθεν χάρη προς συγκεκριμένο κατάστημα του δήμου άσφαλτο στρώνοντας δωρεάν ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ καταστήματος αφήνοντας ξεκάθαρα υπόνοιες τόσο για την προσωπική όσο και την κοινωνική μου υπόσταση για την ακεραιότητα μου και το ήθος μου.” 
Ο αντιδήμαρχος καλεί το συντάκτη εντός τριών εργάσιμων ημερών να προβεί στη διαγραφή του άρθρου, να προβεί σε νέα ανάρτηση στην οποία να διαψεύδει και να ανακαλεί τα όσα έγραψε και τέλος να παραλείψετε στο μέλλον τη δημοσίευση κειμένων και σχολίων προσβλητικών συκοφαντικών απειλητικών και τα λοιπά εις βάρος του.
Αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καταγραφεί ποτέ και πουθενά.
Καταπατείται η δημοκρατία του λόγου; Ή απλά υπάρχει δικομανία;Μόνο αυτό μπορούμε σαν συμπέρασμα να κατανοήσουμε από τη στιγμή που ότι δεν μας συμφέρει του στέλνουμε εξώδικο ή τον διαγράφουμε από την παράταξή μας χωρίς εξηγήσεις.
Μόνο απογοήτευση προκαλούν αυτές οι συμπεριφορές. 
Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, είναι υποχρέωση να ενημερώνει αντικειμενικά τους πολίτες για όσα συμβαίνουν,ακόμη και για όσες πληροφορίες υπάρχουν. 
Κανένας δεν θα περίμενε από νέους ανθρώπους που διοικούν το δήμο Ωραιοκάστρου να προσπαθούν και να θέλουν να φιμώσουν την αντικειμενική ενημέρωση,την μη καθοδηγούμενη απο προσωπικά οφέλη.
Σκοπός της αντικειμενικής δημοσιογραφίας είναι να επισημαίνονται τα λάθη προς όφελος των πολιτών.  
Σας παραθέτουμε το εξώδικο όπως δημοσιεύτηκε στην σελίδα Σαρκάζω Νέα



Δεν υπάρχουν σχόλια