Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατά Μηταράκη «ευα-γέλιον»: Για το Μεταναστευτικό φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εκείνον!


 
Ο ίδιος, άλλωστε, κατάφερε να «αποσυμφορήσει» τα νησιά, αμολώντας ανεξέλεγκτους χιλιάδες μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας...

Φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο για ό,τι συμβαίνει στο Μεταναστευτικό. Αυτό πάνω κάτω ισχυρίστηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης προσπαθώντας να παρουσιάσει μια μαγική και προφανώς πλαστή εικόνα για το τι συμβαίνει, αλλά και να αποσείσει τις όποιες ευθύνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Νότη Μηταράκη, για το γεγονός ότι υπάρχουν 6.000 μετανάστες στη Μυτιλήνη φταίνε οι κάτοικοι που δεν είχαν συμφωνήσει πέρυσι στην επέκταση της Μόριας, που εντελώς τυχαία ήταν να ξεκινήσει λίγο πριν ο Ερντογάν κινητοποιήσει τα μιλιούνια που επιχείρησαν να περάσουν στη χώρα μας.

Φταίει, ακόμη, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης για το ότι η δικαιωματίστρια επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον «δεν άκουσε τους πολίτες», παρότι έχει πλέον γίνει σαφές ότι ήρθε στη χώρα μας απλώς για να ανακοινώσει τον σχεδιασμό της, να βγάλει φωτογραφίες με τους ιθαγενείς, να τους δώσει καθρεφτάκια κάποιων εκατομμυρίων για να αποδεχθούν την ισλαμοποίηση του τόπου τους και να προσβάλει τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας υιοθετώντας τα τουρκικά fake news.

Φταίνε, επίσης, οι Ευρωπαίοι που συσσωρεύονται οι μετανάστες στην Ελλάδα, επειδή δεν γίνεται η «Αλληλεγγύη» υποχρεωτική προκειμένου να μπορούμε εμείς να έχουμε ανοιχτά σύνορα και απλά να τους πακετάρουμε για τις χώρες τους. Φταίνε και οι Τούρκοι που δεν τους παίρνουν πίσω, λες και δεν ξέρει κανείς τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει η Τουρκία από την ύπαρξη του Μεταναστευτικού, και ελπίζει ο υπουργός ότι ο Ερντογάν θα γίνει αρσακειάδα…

Φυσικά, δεν φταίει καθόλου ο Νότης Μηταράκης που αποφάσισε να «αποσυμφορήσει» τα νησιά αμολώντας ανεξέλεγκτους χιλιάδες μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας για το ότι αυτό έχει μετατραπεί σε ένα μουσουλμανικό γκέτο, αφού το πρόβλημα… προϋπήρχε.
Διαδικτυακός «καβγάς»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και ο διαδικτυακός «καβγάς» του υπουργού με τον Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος τόλμησε να παρατηρήσει πως ενώ η Υπηρεσία Ασύλου το 2020 έδωσε άσυλο μόνο σε έναν στους 10 αιτούντες προστασία Τούρκους, έδωσε σε εννέα στους 10 Σομαλούς.

Αντί να δώσει μια σαφή απάντηση που να εξηγεί αυτό το παράλογο, το πώς δηλαδή οι διωκόμενοι από το καθεστώς Ερντογάν Τούρκοι επιστρέφονται, ενώ οι Σομαλοί μένουν, ο κ. Μηταράκης προτίμησε να το ρίξει στην ειρωνεία σημειώνοντας: «Είναι αξιοπρόσεκτη η επιπολαιότητα με την οποία κάποιοι αναλύουν την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και αντιπροτείνουν τη χάραξη της εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής. Ένας φίλος μου τέτοιους αναλυτές τους αποκαλεί “οπλαρχηγούς του Κολωνακίου“».

πηγη: news

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ


ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι ΣΕΛΙΔΑ 39 από 40 οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6977868000 - 6907847307
esymygdonias@gmail.com
isaakostas@gmail.com


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/pg/esymygdonias

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια